Grotte des fleurs / by Kotaro Horiuchi Architecture

To design from the limited shelf space, to allow the coexistence of people, flowers and equipment, and at the same time maximize the storage space that doesn’t conflict with the movement of clients and staff, we came up with this layout.
 Vertically arranged shelves, disposed radially from the wall corner, form a layer on the ceiling, encouraging the activities of the people and ensuring the freedom of floral display.

The void enables an easy assembly of the shelves. The radial disposition of the planes will create voids of different dimensions which provide a good versatility when exhibiting flower arrangements of distinct sizes.
This display and the planes that extend to outside, create a interesting facade that will attract the passersby, and with that, new customers.

Web: kotarohoriuchi.com

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply