Google Zurich by Camenzind Evolution

Google Zurich

Camenzind Evolutionhas designed the Google offices in Zurich. The offices comprise seven storeys of 130,000 square feet of floor space for up to 800 employees. On of their design concepts including ‘flexibility of space that allows employees take ownership and feel like they belong’.

The final design strategy involved the creation of highly functional, yet somewhat basic individual workspace surrounded by proportionally larger, highly stimulating communal areas and meeting spaces. Open-plan workspaces were created for 8-10 employees, while glass-partitioned offices were built for smaller work teams allowing for both transparency and light from the outside, as well as creating the required degree of privacy from within. And because the average Google worker moves workstations twice a year, each area has to be exceedingly flexibly and adaptable.


Google Zurich

Read

Loading Facebook Comments ...
Secured By miniOrange