Advertise here

Appartement Écrins / by Swan Architectes

 
APPARTEMENT ÉCRINS / BY SWAN ARCHITECTES

© MVDA™ - Maxime Vantorre

On the 5th floor of a Parisian 19th century housing building, an apartment is entirely re-designed to make a home for an art lover. Initially partitioned into a series of small rooms, the dwelling space is now wide open, emphasizing the east/west orientation axis that allows natural light to spread in all day long from side to side. The former dividing wall is stripped down to reveal its plain wooden structure, creating a filter between the dining room and the living room. The open kitchen faces a wall sculpted by cupboards and framing welcoming International Klein Blue niches for the beloved art pieces of the owner.

APPARTEMENT ÉCRINS / BY SWAN ARCHITECTES

© MVDA™ - Maxime Vantorre

Web: www.swanarchitectes.com
Source: v2com.biz

 
 
 
 
Read more:
LETTERBOX HOUSE / by McBride Charles Ryan
The Letterbox House / by McBride Charles Ryan

© John Gollings McBride Charles Ryan shared with us another project, the multi-award winning Letterbox House, that only last night...

Close